Endret: 2 jun 2011     Opprettet: 3 okt 2010

Lurer du på noe? Sjekk vår OSS!

Er du usikker på om du kan sette opp en parabolantenne? Lurer du på hva slags forsikringsordning borettslaget har? Vil du betale ned på din andel av fellesgjelden? Styremedlemmene får ofte praktiske spørsmål knyttet til det å bo i Lakkegården. Et av målene med disse nettsidene er å gi deg som beboer en mulighet til å søke opp aktuell informasjon på egen hånd.

Er du usikker på om du kan sette opp en parabolantenne? Lurer du på hva slags forsikringsordning borettslaget har? Vil du betale ned på din andel av fellesgjelden?

Styremedlemmene får ofte praktiske spørsmål knyttet til det å bo i Lakkegården. Et av målene med disse nettsidene er å gi deg som beboer en mulighet til å søke opp aktuell informasjon på egen hånd.

Finn fram!

For at du lett skal finne det du er ute etter har vi samlet en rekke Ofte Stilte Spørsmål i en OSS/FAQ, som du finner her.

Selvfølgelig er du også velkommen til å ta kontakt med styret direkte. Dette kan du gjøre gjennom å benytte styrets e-postadresse: lakkegarden@hotmail.com eller via kontaktinformasjonen på denne siden.